مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام
شوهرم را با زن شوهردار در خانه خودم دیدم از آن روز به بعد رفتارش عوض شد هر روز کتک کاری و دعوا داریم شش دانگ خانه به نام خودم هست الان از خانه بیرونش کردم ولی نه حاضر به طلاق هست نه خرج من و دوتا بچه 3و 7ساله دختر را میدهد آیا میتوانم به دلیل خیانت از شوهرم شکایت کنم یا از آن زن به دلیل ورود به خانه خودم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید اری
باید دید چه ادله ای جهت اثبات وجود دارد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام . با شرایطی می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان شکوائیه کیفری بررسی علیه زوج
و خانم وجود خواهد داشت

از بابت نفقه شما باید دادخواست مطالبه نفقه و الزام زوج به تهیه منزل مستقل را مطرح نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید تحت عنوان نفقه خود و فرزندانتان و همچنین رابطه نامشروع مادون زنا آنهم در صورت وجود دلایل اثباتی کافی علیه ایشان شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی برای اثبات خود دارید می توانید شکایت کنید.
اگر شوهرتان مشکل دیگری ندارد و تعهد بده تکرار نکنه بهتر است به خاطر فرزندان خود طلاق نگیرید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص پرداخت مخارج دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندان و شکایت ترک انفاق تنظیم گردد
در خصوص رابطه نامشروع اگر مدارکی در دست دارید قابل اقدام است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را به طرفیت همسرتان و آن خانم شوهردار از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.