مشاوره حقوقی رایگان - قید نکردن اسم انباری در سند

باسلام واحترام ببخشیدبنده از سایت درج آگهی پارسال یه خونه خریدم که دوطبقه هستش من طبقه دوم راخریداری کردم طبقه اول منزل مادری شخص فروشنده هستش ایشون توی سایت آگهی مشخصات ملکی که میخواستن بفروشن روگذاشتن وانباری روهم قیدکرده بودم اماوفتی توی بنگاه سندوتنظیم کردیم اسمش ازانباری نبردن وماهم یادمون رفته بودانباری روبایدذکرکنه الان خونه مادذش که طبقه پایینن ازانباری استفاده میکنن امابماگفتن وسایلاتونوبذاریدپشت بام وقتی به سندنگاه کردیم متوجه شدیم اسمی ازانباری درج نشده بااین اوصاف تکلیف ماچیست؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر قصد الزام ایشان به تعهد را دارید میبایست تعهدشان به وجود انباری را اثبات کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی قرارداد بررسی گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تعهد شفاهی ایشان به تحویل انباری را ثابت کنید که کار سختی هست

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید بتوانید اثبات کنید که در آگهی فروش انباری نیز درج شده بود که کار پیچیده ای است. لیکن در وضعیت فعلی هر آنچه که در سند قید شده ملاک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما نمی توانید مدعی انباری شوید مگر در مبایعه‌نامه ذکر شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملاک سند است و ملاک آگهی درج شده در سایت نمی‌باشد.
در هنگام معامله بایستی دقت می‌نمودید که چه چیزی مورد معامله قرار می‌گیرد.