مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک تجاری

با سلام، ملکی داریم که بانک میخواد ازمون اجاره کنه، می‌ترسیم اجاره بدیم بعد اگر زمانی خودمون به مغازه نیازی داشتیم برای تخلیه به مشکل بربخوریم چون طرف قرارداد مون یک نهاد دولتی میشه,یا اینکه میترسم اجاره‌شون رو به موقع پرداخت نکنن.لطفا راهنمایی کنید اصلا اجاره ملک به یک نهاد دولتی مثل بانک درسته یا خیر؟ و چه نکاتی رو باید در قرارداد در نظر بگیریم؟ متشکرم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قانونا مشکلی ندارد، موقع تنظیم قرارداد میتوانید از راهنمایی وکیل دادگستری استفاده کنید