مشاوره حقوقی رایگان - صلح سهم الارث

سلام
پدربنده دو سال پیش فوت کرده وفقط یک واحد خانه دارد و هنوز به حصروراثت اقدام نکردیم.آیا برادرم میتواند سهم الارث خود را قبل از حصر وراثت به صورت کلی به مادرم صلح کند؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

درود‌
قبل از هر اقدامی ، اخذ حصر وراثت الزامی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست انحصار وراثت اخذ شود که مشخص شود ایشان نیز سهم دارند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قبل از انحصار وراثت اقدامی برای مال متوفی نمیتوان انجام داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به صورت عادی مبایعه‌نامه یا صلحنامه تنظیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بایستی ابتدا انحصاروراثت صورت گیرد تا از طریق دفترخانه رسماً انتقال میسر باشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر سهم خودش هست یله ولی تازمانیکه مشخص نشده سهم هرشخصی خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
منعی ندارد ولی انتقالی صورت نمی گیرد .
موفق باشید.