مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
حکم مهریه که 7 سال قبل داده شده و هیچ توقیفی نخورده است و آبان سال 1402 بهش استناد بشود و باز تا امروز که هست توقیف نشده باشد و دقیقا 45 روز قبل اجرا یعنی 8 آبان کلیه سهم الارث صلح مادر شده باشه و مادر شکایت کرده برای تنظیم سند و در دادگاه چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش ابهام دارد و شایسته است سؤال خود را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان دارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوال مبهم است مجددا ثبت نمایید یا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شفاف سازی بشود دقیقتر سوال خودرا مطرح نمایید