مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام خدا قوت

1)آیا امکانش وجود دارد دو خانه کاملا مجزا که در یک زمین ساخته شده یک سند داشته باشد؟

2)آیا وجود سند تلفن به نام شخص میتواند یکی از دلایل اثبات هبه شفاهی باشد چون طرف مقابل برای رد این دلیل گفته است اخذ امتیاز تلفن توسط هر شخصی در هر ملکی متصور و امکان پذیر است

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بسته به پایان کار صادر شده دارد.بدون رویت و بررسی مدارک امکان اظهارنظر صحیح وجود ندارد.

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
1_ بله امکان دارد چون یک سند مادر بوده برای زمین و اگر دو واحد مجزا ساخته شده است باید سند تفکیکی از اداره ثبت درخواست بدید.
2_میتواند در کنار بقیه دلایل ،اماره بر هبه باشد ولی به تنهایی بار اثباتی ندارد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
1) بله. بستگی دارد اما املاکی هستند که صرفا یک سند دارند
2) تهیه خط تلفن نیازمند اثبات مالکیت ندارد. با این حال باید پرونده و اوراق به دقت بررسی شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است
خیر قرارداد هبه شفاهی باید احراز و اثبات گردد
متهب باید تمام دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و شهود خود را معرفی نماید