مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام وقت بخیر
دوروز پیش بابت طلبم ماشین بدهکار توسط پلیس راه توقیف شد.پلیس راه هم با گرفتن مدارک جهت تخلیه بار سوخت ماشین رو آزاد کرده که بعد از تخلیه ماشین رو تحویل پلیس یا پارکینگ بدهد و ایشون هم ماشین رو تحویل نداده و بار رو خالی کرده است حالا اقدامی باید انجام بدم یا نه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهنمایی و واحد اجرا موضوع رو پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از پلیس شکایت کنید که بدون اخذ وثیقه رهاش کرده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ناچار است جهت مدارک مراجعه و ماشین را توقیف تا رضایت شما نماید