مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توقیف شده

اینجانب بابت مطالبه وجه یک فقره چک و با حکم دادگاه دو دستگاه خودرو از فرد بدهکار را توقیف سیستمی کرده و درخواست توقیف فیزیکی را هم به شعبه اجرای احکام داده ام ، اما ایشان با مخفی کردن خودروها مانع از توقیف میشود . چطور میتوانم ایشان را ملزم به تحویل خودروها کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید اگر مخفیگاه را می‌دانید به پلیس اطلاع دهید تا نسبت به توقیف فیزیکی اقدام کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا اقدام به جلب محکوم علیه نموده و یا مخفیگاه را به اجرای احکام اعلام کنید