مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه توقف ساخت

سلام باغی به متراژ 600 متر دارم که یک ساختمان 40 متری داشت ساخت و دیوار مربوط به سال 1387 هست امسال یک استخر زدم و حدود 30متر ساخت خود را افزایش دادم که الان حدود 70 متر هست در حین ساخت جهاد به باغم مراجعه کرد و اخطاریه توقف ساخت به من داد ولی من ساختمان کامل کردم دیگر هم خبری ازشون نشد میخواستم ببینم مشکلی واسم پیش میاد از نظر قانونی یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد اما در حد توضیحاتی که فرمودید از لحاظ قانونی بله ممکن است جهاد اقدام به تخریب نماید