مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از ورثه افراد فوت شده

سلام. می‌خواهم از ورثه 2 نفر که در سال‌های گذشته فوت شده اند، شکایت کنم، اما وراث آنها را نمی شناسم.از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست گواهی انحصار وراثت بدهید تا وراث وی مشخص بشه سپس با ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گواهی انحصار وراثت را دریافت نمایید سپس مطابق آن اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند.
ابتدا باید نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست متناسب مطرح گردد
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید...

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
گواهی انحصار وراثت اخذ و طبق آن اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت باید مشخصات وراث را بدانید راهی جز تحقیق و تفحص از همسایگان نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید به عنوان ذی نفع ازشورا حل اختلاف حصر وراثت دریافت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از شورای حل اختلاف محل فوت متوفی
موفق باشید.