مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده مختومه شده

سلام وقتتون بخیر ما یک تصادفی داشتیم،ماشین ما که درحال پارک بود یه ماشین حمل زباله از پشت زد به ماشین ما وداغون شد وخسارت دیدیم بعداز شکایت وشورای حل اختلاف و مطالبه ی الباقی خسارت الان توی پرونده ی قضاییِ سامانه ی ثنا زده که پرونده مختومه شد ولی ماهنوز خسارتمون رو نگرفتیم وراننده مقصر هم آزاد ورها دارد میگردد الان برای این که دوباره پرونده رو به جریان بندازیم چی کار کنیم؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید رای صادر شده است و می‌بایست درخواست اجراییه کنید به شعبه مراجعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده مختومه شده است و دیگر نمی‌توان آن را به جریان انداخت مگر اینکه از جنبه دیگری نسبت به طرح دعوی اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز تحت شرایطی

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق شعبه پیگیری کنید