مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز برای ساختمان کارگری

باسلام ، پدر من باغی دارند که سال 81 سند گرفتیم و سال 82 ساختمانی ساختیم ، امسال برای گرفتن مجوز اقدام کرده و حکم برائت از دادگاه گرفتیم، اداره جهاد کشاورزی چندین استعلام به ادارات مختلف دادند، از جمله امور آب شهرستان، سوال این است که اگر بخشی یا همه ساختمان در حریم یا حد حریم رودخانه باشد آیا امور آب با وجود داشتن رای دادگاه می‌تواند مانع گرفتن مجوز شود؟ قابل ذکر است که ساختمان احداثی 20 متر بالاتر و روی چاهی که سال 67 خود امور آب محل حفر چاه رو مشخص کرده بوده احداث شده و سال 82 که بنا ساخته شده قانون استعلام از امور آب وجود نداشته, قانون استعلام چند سال بعد از گرفتن سند و احداث ساختمان ما آمده، ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است و لازم الاجراست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست شما نیاز به اخذ مجوزات خاص از ادارات مختلف زیربط دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حریم رودخانه باشد می توانند مانع شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجوزات مورد نظر را در این خصوص دریافت نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اولا باید دادنامه مطالعه شود و ثانیا اگر زمین مورد نظر بعدها به موجب قانون توزیع عادلانه آب حریم تلقی شده، نظر امور آب شهرستان صحیح است . نیاز به بررسی بیشتر مدارک شماست.