مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید. من در یک کانال تلگرامی عضو شدم که وام میدهد و اسمش هم گذاشته ... این ها گذاشتن که هر اد 100 هزار تومان و بعد فرستادن شماره کارت ازت میخواهند بین 300 تا 700 پول براشون واریز کنی و امکان کم کردن پول از مبلغ پاداش هم ندارند این کلاهبرداری هست درست سوالم این هست که چطوری میتونم با این که پول ندادم بهشون شکایت کنم و این که تو کانال اسکرین از واریزی پاداش میگذارند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سایت پلیس محترم فتا مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت برای شما متصور نیست زیرا ضرری نکرده‌اید و ذینفع نیستید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

چون مالی از شما دریافت نکردند نسبت به شما کلاهبرداری نیست، اما میتواتید به پلیس فتا گزارش دهید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شما ذینفع در دعوی نیستید و حق طرح دعوی ندارید و صرفا می توانید به پلیس فتا گزارش دهید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

در صورتی از شما کلاهبرداری نشده است هیچ اقدامی نکنید، هزینه ای که میخواهید صرف شکایت کنید به نیازمندان بدهید.