مشاوره حقوقی رایگان - قبوض اقساطی اصلاحات ارضی

با سلام
آیا قبوض اقساطی اصلاحات ارضی پرداخت شده در جایی بایگانی شده اند؟ یا در جایی میتوان مقدار مبلغ پرداختی را استعلام کرد؟
دفترخانه ای که معامله در آنجا ثبت شده یا امور اراضی یا بانک ؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را باید از ارکان های ذی ربط بر اساس شماره پرونده و سال ان بپرسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع پرداخت و مدارک موجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پیگیری نمایید
ولی بعد از گذشت 65 سال اصولا موجود نمی باشند
شما باید به طریق دیگری ، مالکیت خود را اثبات نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به مرجع مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق جهاد کشاورزی جویا شوید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

بله، قبوض اقساطی اصلاحات ارضی در جایی بایگانی شده اند و می توانید مقدار مبلغ پرداختی را استعلام کنید.

مکان های بایگانی:
دفترخانه
امور اراضی
بانک

نحوه استعلام مبلغ پرداختی:
به صورت حضوری
به صورت آنلاین
تلفنی

هنگام استعلام اطلاعات، حتماً شماره ملی خود و شماره پرونده معامله را به همراه داشته باشید.
اگر قبض اقساطی خود را گم کرده اید، می توانید با ارائه مدارک لازم، از اداره امور اراضی یا بانک خود درخواست صدور المثنی کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل، می توانید با واحد شکایات اداره امور اراضی یا بانک خود تماس بگیرید.