مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و توهین در واتساپ و پیامک

عمه ام کلی پول به ما بدهکاره و هروقت زنگ زدم بارها بی دلیل من را تهدید به زندان کرده و به پدرم یاد داده منو کتک بزنه وبهم پول نده و مادرمو طلاق بده و چندماهه پدرمو برده خونش و ازش اخاذی میکنه و میگه کارتهاش دست ماست و نمیزارم بیاد خونه و پدرم بارها با خط خواهرش بمن پیام داده و 2تاشون باهم تحریکم کردن به فحش دادن چون کینه و دعوای چندساله داریم. متأسفانه بابام بخاطر دشمنی و اختلافاتش بامنو مادرم بهشون یاد داده از من بابت فحش ها و وویسهای واتساپ شکایت کنن و شورای حل اختلاف احضاریه فرستاده و وقت داده. درضمن بعد از شکایتشون وقتی با عمه ام تماس گرفتم که تلفنش مدام دست پدرم بود، شوهرش که تو زندان بوده بابت کلاهبرداری شروع کرد پشت تلفن به من و مادرم فحشهای رکیک ناموسی داد و پشت سر هم تهدید به تجاوز کرد و من هول شده بودم گوشیمم صدارو ضبط نمی‌کرد الان میخوام ازش شکایت کنم ولی میگن نمیتونی از مخابرات مکالمشو دربیاری ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم؟ من هزینه وکیل ندارم الان چطور باید تو دادگاه از خودم دفاع کنم که بخشیده بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا بر اساس اسکرین شات و اطلاعات ای دی و شماره تلفن شکایت تحت عنوان فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل شکایت است و میتوانید شکواییه در این خصوص توسط وکیل تنظیم و اقدام به پیگیری قضایی موضوع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نماییدمی‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی و از جانب دادسرای جرایم رایانی شکایت کنید

مجازات با توجه به نوع کلمات متفاوت است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

امکان اخذ مکالمات نیس صرفا ورودی وخروجی تماسها مشخص میشود،انکارکنید درنهایت درصورت محکومیت جزای نقدی مجازات شماست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما در مورد توهین‌های ناموسی طرف مقابل به شما نیاز به دلایل کیفری دارد در صورتی که دلیلی نداشته باشید منع تعقیب متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به دلایل و مدارک از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد شکوائیه مطرح سپه ، در دادسرا دفاعیات خود را ارائه نمایید
اگر شما دلیل دارید شما می توانید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده جهت ارائه پاسخ درخور حقوقی می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌توانید اگر دلایل کافی و دله مثبت دارید علیه ایشان به اتهام فحاشی و مزاحمت شکایت نمایید

مهدی اسدبیگی

مهدی اسدبیگی :

موضوع بسیار تخصصی و قابل حل است لطفا تماس بگیرید