مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سیستم و سوء استفاده

سلام بنده با شرکتی قرارداد بن کالا دارم کارمندان شماره پرسنلی رو به من میدن و من شماره پرسنلی و مبلغ خرید رو میزنم یک کد به گوشیشون ارسال میشه و از اعتباری که براشون در نظر گرفته شده کم میشود و بعضی مواقع به علت کندی اینترنت میتونم چند بار تایید رو بزنم و با توجه به باگ سیستم سرور شرکت چند بار مبلغ به حساب من منظور میشه
پایان هر ماه فاکتور میبرم و اون ها از تو سیستم خودشون آمار رو چک و تایید میکنن و حدودا هشت نفر امضا میکنند تا در نهایت پول من پرداخت بشود که مبلغ من ممکن هست بیشتر از مبلغ واقعی فروشم باشه آیا شرکت میتونه به عنوان جرم جعل یا کلاهبرداری رایانه ای از من شکایت کند ؟ آیا اگر شکایت کند و من مبلغ اضاف رو بهشون پس بدهم باز هم ممکنه مجرم باشم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شکایت باید مدارک ارائه دهند و به صرف ادعا شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی داشته باشد در هر صورت می‌بایست ارائه دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحقق جرم نیاز به سوءنیت مجرمانه دارد و این در حالی است که شما فاقد این سوءنیت هستید فلذا جرمی مرتکب نشده‌اید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام در صورتی که موضوع به کارشناسی ارجاع گردد نظر کارشناسان امر در احراز بزه واتساب ان به شما بسیار موثر است بنحوی که اگر نقص سامانه وزیر ساخت ها باشد مشکلی متوجه شما نخواهد بود اما در صورت احراز سوء نیت توجه اتهام متوجه شما خواهد بود .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید