مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد چه امتیازی برا برادران شهید برای دریافت وام هست

سلام بنده با اینکه برادر شهیدم و در حین مأموریت اداری آسیب شدید دیدم که منجر به شش تا شکستگی دوازده بار اتاق عمل رفتم متاسفانه حتی یک درصد جانبازی هم به من تعلق نگرفته و حتی یگانه پسرمم معاف نمیکنند.فرق من با فرد نظامی چیه در راه خدمت به مردم دچار اسیب شدم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسیب در محل خدمت به معنای جانبازی نیست بلکه اسیب حین خدمت تلقی وغرامت داده میشود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جانبازی منتفی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار از دست داده و به اختلالات و نقص‌های جسمی یا روانی دچار شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی مطرح نشده است و یک گلایه ارائه شده است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطعا جانباز محسوب نمی‌شوید و نهایتا امکان مطالبه غرامات و خسارات از ارگان مربوط خواهید داشت.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام به نظامی ها هم تعلق نمیگیرد وهمه یکسان است شما جانباز نیست فقط میتوانید دیه وغرامت از محل کار درخواست نماید آن هم شرایط دارد

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

با توجه به سوال شما آسیب دیدگی در راه ماموریت شامل جانبازی و معافیت فرزند شما نمیشود