مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک و فسخ قرارداد

دو دانگ یک ملک در سال 96 معامله شده به مبلغ 500میلیون تومن , همون سال مبلغ100میلیون طی یکسال در دو مرحله دریافت شده از خریدار,بعد از طی مراحل دادرسی تا 7سال که طول کشیده تا سند رسمی به نام فروشنده صادر گردد,داخل مبایعه نامه تاخیر تادیه منظور نشده آیا میشه تقاضای قیمت به روز برای ملک را نمود؟چون ارزش ملک درحال حاضربالای مبلغ 500میلیون تومن چندین سال پیش میباشد و یا قرارداد را فسخ کرد؟ و 4دانگ بقیه در اختیار شخص متصرفه (همان شخص)

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی مفاد
و شروط مندرج در مبایعه‌نامه می باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت ملاحظه قرارداد و راهنمایی دقیق تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی دارد تا بتوان اظهار نظر دقیق انجام شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین و شروط ان ملاک عمل است. بهتر است مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود یا از طریق سایت دادراه مشاوره حضوری با یکی از وکلا داشته باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین تا حدود زیادی تعیین‌کننده است فلذا لازم است که قرارداد مورد مطالعه قرار گیرد.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
واضح نیست
دو دانگ مشاعی خریده شد؟
سند به نام فروشنده شد (یعنی قبلا سند نداشت)یا خریدار؟
شرایط قرارداد چی بوده؟

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام نیاز به بررسی مدارک دارد