مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات زمین سهم الارث

با سلام حدود 34 سال پیش از طرف خانواده پدری یک قطعه زمین به عنوان سهم الارث طبق تقسیم نامه خانوادگی که به تایید امضا و اثر انگشت همه وراث رسیده بود به من دادند و حدود 10 سال است که مستثنیات زمین را که در بالای زمین بنده بوده از طریق اداره ثبت و درخواست کارشناس رسمی به دلیل این که در تصرف من قرار داشته و در آن کاشت درخت و ساخت انجام دادم واگذار شد و در حال حاضر سند مالکیت تک برگ کاداستر شده دارم آیا احدی از سایر وراث نسبت به اضافه ملک که جزءارثیه نبوده و مستثنیات حریم زمین خودم بوده را میتوانند ادعایی داشته باشند؟ پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد و راهنمایی شوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا نسبت به ملک خود شما ورثه حقی ندارند و اگر ادعایی دارند میبایست آن را ثابت کنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 22 قانون ثبت اسناد املاک دولت کسی را مالک می‌شناسد که سند به نام وی باشد ولی ابطال همین سند به استناد دلایلی از جمله عدم استحقاق شما و مالکیت میتواند متصور باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون مالک چه شخصی است کسی است که سند رسمی به نام او می‌باشد اما ابطال آن اگر مدارک و مستندات وجود داشته باشد امکان‌پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ادعایی در این زمینه باشد باید با دلایل و مستندات بتوان آنرا به اثبات رساند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به ملک خود شما ورثه حقی ندارند ولی ابطال همین سند به استناد دلایلی از جمله عدم استحقاق شما و مالکیت میتواند متصور باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح ادعا وجود دارد ولیکن بعنوان ورثه چنین ادعایی قابل قبول نخواهد بود.