مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن اموال

با سلام
اگر بخوام اختیار اموالم تا وقتی زنده هستم در دست خودم باشه و بعد فوتم در دست خانومم باشه چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
نمیخوام فرزندانم طبق قانون ارث ببرن میخام بعد من خانومم اگر خواست چیزی بهشون بده
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان صلح عمری می‌توان اقدام نمایید
متنی تخصصی تنظیم گردد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهترین پیشنهاد صلح عمرا با حق فسخ است حق فسخ مهم است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌توانید در دفترخانه اسناد رسمی سند صلح عمری تنظیم نمایید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ارث از قوانین غیر قابل اسقاط هست ولی راه کارهای قانونی دیگر برای تنظیم قراردادی مطابق میل شما هست که نیاز به مشاوره مفصلی دارد