مشاوره حقوقی رایگان - شماره مجازی

آیا تماس با شماره مجازی قابل شناسایی هست و اگر هست مقصر کیست چون خط از آمریکا هست و به صورت بین المللی تماس گرفته شده ولی درحالی که از خود ایران هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازی باشد اصولا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همچنین خطوطی قابل رصد و شناسایی نیست و سخت و دشوار به نظر می‌رسد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است. در ضمن ر از شبکه‌های مجازی تماس حاصل می‌شود از طریق شناسایی IP قابل پیگیری است