مشاوره حقوقی رایگان - لغو وکالت نامه بعد از فوت

سلام پدر من ده سال پیش 6 هکتار زمین به صورت وکالتی میفروشد و بعد از چند سال پشیمان میشود وشکایت میکند ولی نتیجه ای بدست نمی اورد و درحال حاظر هم پدر من فوت شده هم خریدار فوت شده سند هنوز به نام خریدار زده نشده وما برادران میخواهیم زمین که سند ان به نام پدرم است را پس بگیرم لطفا راهنمایی کنید وکالت نامه که با فوت طرفین باطل شده درحال حاظر چه اقدامی باید انجام دهیم تا زمین را پس بگیریم با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سند به نام پدر است و به استناد آن و گواهی حصر وراثت می‌توانید دعوای خلع ید را مطرح بنمائید که البته وراث خریدار نیز برای اثبات مالکیت، دست به کار خواهند شد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر سند به نام پدر است تقاضای خلع ید کنید البته طرف مقابل هم قطعا دفاع خواهند کرد