مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

سلام من در یک جایی به عنوان آشپز کار میکردم و بعد سر حقوق باهاشون به توافق نرسیدم و اومدم بیرون(قراردادی وجود ندارد) الان اون ها تهمت دزدی زدن و گفتن اون کیفی که به همراه داشت رو پر میکرد و وسایل اولیه مثل گوشت و مرغ رو خارج میکرد از رستوران و ما فاکتور داریم مه خرید کردیم ولی موجود نیست اون مقدار.ایا میتونن ثابت کنن ؟ و من باید چیکار کنم؟( اونجا دوربین نداشت متاسفانه) من لیست خرید براشون در اینستاگرام میفرستادم ولی اکثرا خرید انجام نمیشد فاکتوری به من ندادند هیچ وقت بابت خرید و من طبق سفارشات از وسایل استفاده میکردم چگونه در صورت شکایتشان باید ثابت کنم؟ گفتن که ما شنبه شکایت میکنیم و در 5 دقیقه یک سال تا یک سال و نیم حبس میگیرم براش و گفتن 150 میلیون ما هرینه کردیم که نیست
اگر بتونن همکارن قبلی من رو به عنوان شاهد ببرن چی؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اولا در 5 دقیقه نمیشود حکم حبس یکی را گرفت لذا حرف مفت زده اند دوما توجه داشته باشید اصل بر برائت یعنی بی گناهی است و شاکی باید دلیل و مدرکی برای اثبات ادعای خود بیاورد در خصوص شهادت همکاران سابق تان میتوانید شهود را جرح کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر شما این جرم را انجام نداده اید مسلما با مستندات به دادگاه ثابت خواهید نمود.شما هم از شهود استفاده کنید.با وکیل متخصص مشاوره نمایید که بتوانید مستندات را حاضر و در دادگاه از خود دفاع کنید.پرونده ها سرقت از پرونده های مهم و تخصصی هستند.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر ادله ای نداشته باشند، دعوا رد میشود. اگر شاهد دروغی ارائه کنند باید حتما شاهد را جرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاید
دفاع کنید
آنها باید ثابت کنند که دزدی کردی نه شما
اگر شاهد داشته باشند کار شما سخت میشه

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی برعلیه دیگری دارد باید آنرا به اثبات برساند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما لازم نیست موضوع را ثابت نمایید
و شاکی باید ادعای خود را ثابت نماید
و شما دفاعیات خود را ارائه نمایید