مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

با سلام و احترام
معمولا دسته چک خود را داخل مغازه میگذارم و مغازه را با یکی از دوستانم شریک هستم .
دوستم یک فقره چک به تاریخ 1402/11/28 با دست خط خودش و جعل امضا بنده صادر کرده و از همه مهمتر که هنوز متوجه نشدم به چه شکل انجام داده به نام خودش ثبت هم کرده است ولی تا کنون بانک نبرده است علت این کار رو نمیدانم چرا انجام داده چون با هم حسابی یا بدهی ، طلبی نداریم
لطفا راهنمایی کنید چکار بابد انجام دهم تا قبل این که بخواهد روی چک اقدام کند ؟

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

این امکان وجود ندارد، تنها خود شخص شما میتوانید چک را در سامانه صیادی ثبت کنید برای اطمینان اعلام مفقودی دسته چک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن نیست
چک توسط خود صادرکننده چک در سامانه صیاد ثبت خواهد شد