مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام من ملکی را با برادرم شریک هستم 3دانگ 3دانگ سند داریم در این ملک به مدت 4 سال اجاره به 2 نفر داده شده بود امسال مستاجر 3نفر شدن و من بهشون پیام دادم راجب نفر سوم توضیح بدن که در قرار داد ذکر شود ایشون به بنده پیام دادن که اواخر فروردین ماه خالی می‌کن که قرار دادشون تا برج 5 هست . طبق قانون ایشون چون فسخ کردن باید اجاره بها یک ماه پرداخت میکردن که در بنگاه زدن زیرش و قبول نکردن برای پرداخت من بنگاه ترک کردم بهشون فرمودم طبق قرار داد برج 5 بیان .ایشون به همراه شریک بنده و بنگاه و بدون حضور من رفتن حساب و کتاب کردن و پولشون دریافت کردن و قرار داد را فسخ کردن .
سوال بنده این هست آیا قانون چنین اجازه میده که بدون حضور صاحب 3 دانگ از ملک مستاجر و شریک دیگه قرارداد فسخ کن لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شریک تان نسبت به سهم خودش اجازهمصالحه و حساب و کتاب داشته و نسبت به سهم شما عمل فضولی انجام داده و قابل شکایت است