مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی قبل از موعد

دیسک گردن عمل کردم همیشه درد دارم قادر به هیچ کار فیزیکی و سنگین نیستم میخوام بازنشسته قبل از موعد بشم راهنمایی میخوام

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
به کارگزینی یا امور اداری محل خدمت برین مقررات بازنشستگی پیش از موعد و به ویژه سیاست دستگاههای مختلف متفاوته...ممکنه که با ازکارافتادگی موافقت کنند نه بازنشستگی که معمولا در این صورت ضرر می کنین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام کنید تا کمیسیون پزشکی تشکیل و نظر خودرا دراین مورد اعلام نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست بدهید
و به کمیسیون قانونی معرفی خواهید شد
و باید رای از کار افتادگی کلی شما احراز و اثبات گردد