مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار شرکت توزیع برق مشهد

سلام و عرض ادب
بنده از کارگرهای پیمانکاری شرکت توزیع برق مشهد هستم از سال 93 تا به الان مشغول کار هستم در واحد اتفاقات و عملیات که کار بنده سیمبانی می‌باشد ولی عناوین شغلی که برام رد شده داخل سایت تامین اجتماعی یک چیز دیگه هست و سیمبانی رد نشده در حال حاضر شرکت توزیع یک نامه زده که این عناوین شغلی همش یک ماهیت هست و بهش سختی کار میخوره الان میخوام بدونم میشه ما این چند سالی که برام سیمبانی رد نشده رو پیگیری کنم و درستش کنم چون شرکت توزیع میگه ما حق بیمه شما رو به شرکت پیمانکاری رد کردیم ولی اون شرکت برای شما سیمبانی رد نکرده است.ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی از شرکت پیمانکار و شرکت برق به هیبت حل اختلاف اداره تامین اجتماعی شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست اصلاح عنوان شغلی بطرفیت سازمان بیمه پرداز مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط آن را در شرکت بیمه و شرکت برق باید بررسی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما می بایست ابتدا در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید
و بعد باید نوع شغل شما در کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان آور بررسی گردد
و ..