مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق وکالت‌نامه

سلام، خسته نباشید. ملکی دارای دو پایان کار قدیمی و جدید می باشد. قدیمی مربوط به سال 62 بوده که پس از تخریب و نوسازی دارای پایان کار جدید در سال 79 شده است. اما پایان کار جدید برای ادامه فرآیند تفکیک و صدور سند جدید به اداره ثبت اسناد تحویل داده نشده است. ملک متعلق به پدر مرحوم بنده بوده است و بعد از فوت ایشان ، ما وکالت‌نامه تام الاختیار به مادرم دادیم.آیا مادر بنده می تواند با همان پایان کار قدیمی ملک را به نام خود بزند؟ لطفاً ماده قانونی مربوطه را هم بفرمائید. توجه بفرمائید که ایشان از این طریق از من و بقیه وراث به همین صورت کلاهبرداری کرده است. و بدون اطلاع ما پلاک ثبتی را به نام خودش ثبت کرده است.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی و مناسب برسیم