مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به اجرای احکام

سلام. من و 3 نفر از ذینفعان پرونده حکم به نفعمون صادر شد. و من خودم به تنهایی در خواست صدور اجراییه دادم و اجراییه به نفع من وسایر زینفععان صادر و به محکوم علیه ابلاغ شده است. ومهلت 10 روزه گذشته و محکوم علیه برای اجرای حکم نمی آید . آیا در خواست ارسال پرونده به اجرای احکام را حتما باید درخواست کننده اجراییه بدهد? یا سایر ذینفعان می تونن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هرکس حکم‌ به نفعش صادر شده و خواهان هم باشد

میر میلاد نقوی شعاعی

جناب آقای میر میلاد نقوی شعاعی :

هر کدام از ذینفعان می توانند برای تشکیل پرونده اقدام نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر ذینفع می‌تواند درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام را ارائه دهد.