مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه و کم کردن تبدیل به تعلیق

سلام
مقدار 1/8گرم یک گرم و هشت
مقدار 20/30گرم طریاک شیرین بیان
4گرم گل
یک وافور
هنگام عبور از گیت فرودگاه بدون هیچ اطلاعی و جاسازی در ساک بنده در یک جا که تشابه دگری داشت بطور عجیبی وخارج از عقل و تصور در وسط ساک در گیت گیرکرد
بهم یک تا سه سال هبس تعلیقی و شلاق و جریم نقدی .. ضمنا جاسازی نشده و در وسط ساک من در جاعینکی بود همه باهم
خاستم بدونم چه کار کنم چون من اصلا اطلاع نداشتم و ضمنا متخصص گوهر جواهر شناسی کشور هستم ومتاهل ضمنا بار اول هست و هیچ سابقه ندارم که بتونم تعلیقی بکنم
وشلاق نخورم وزندان ...تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید برای رهایی ادله ومدارکی دال برعدم اطلاع وتوطیه داشته باشید .تعلیق وتخفیف اگر شرایط ان باشد لحاظ وبستگی به نظر قاضی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت دارا بودن شرایط قانونی از جمله فقدان سابقه کیفری مؤثر، از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تعلیق اجرای مجازات نمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به علت حسن سابقه بوده که مجازات شدیدتری به شما تعلق نگرفته وگرنه شعبه می‌توانست شدیدتر اعمال کند