مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام خسته نباشید پدرم سال 60 بهم زمین هبه کرده و در سال 70 بقیه زمین را خریداری کردم و پدرم بعد اینا 23 در حیات بود . در تقسیم ارث میراث قاضی وصیت پدرم را قبول نکرد و زمینی که پدرم به ما فروخته و هبه کرده جز ماترک مرحوم نیست .ایا اون را که له ما فروخته و هبه کرده جز ماترک هست و قول نامه و هبه مستندات کمالا قانونی هست ایا اینا جز ماترک هست و رای قاضی درست هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش به شکل ابهام‌آمیز مطرح شده است.
شایسته است که پرسش خویش را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان نمائید.