مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

کاشیکاری کارسرامیک وکاشی منزلم روبدانجام دادبند کشی هم نکرده کف پنجره هاروهم کاشی نکردشیب بندی هم خیلی بدانجام داداصلا آب سمت کفشورنمی رود چطورباید ادعای خسارت کنم آیا نتیجه مطلوب خواهم گرفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله تقاضای تامین دلیل و مطالبه خسارت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید درخواست تامین دلیل کنید تا میزان خسارات مشخص شود و سپس بر مبنای تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، می‌توانید بنابر قرارداد و نظریه تامین دلیل کارشناس دادگستری اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تامین دلیل در شورا و طرح دعوی باستناد آن