مشاوره حقوقی رایگان - خش روی خودرو صفر

با سلام و احترام
تقریبا یکماه پیش خودرو خود را تحویل گرفتم کارت طلایی هم گرفتم داخل پارکینگ، همسایه موقع باز کردن در خودروش بالای پلاک ماشینم رو دو تا خش انداخته البته دوربین نداریم ولی دقیقا معلومه که توسط خودرو اونا این خش ها رو ماشین ما افتاده می خواستم بدونم ماشینم افت قیمت پیدا می کنه؟ با سپاس

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام کارشناس نظر میدهد دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح کنید

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم.
دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید.