مشاوره حقوقی رایگان - قانون پرداخت مبلغ افت خودرو در تصادف

من به تازگی تصادف کردم و چون کوچه ی من باریک تر بوده مقصر بودم و کارشناس بیمه مبلغ 7.800.000 تومان برآورد خسارت کرده که توسط بیمه پرداخت شده اما طرف مقابل در مورد افت خودرو هم شکایت کرده و مبلغ 5 میلیون بیشتر رو درخواست کرده. ماشین من سمند و ماشین طرف مقابل رنو سیمبل بوده. آیا این مبلغ باید پرداخت شود و کارشناسی مبلغ 5 م به چه صورت بوده و امکان کمتر کردنش وجود داره ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
افت قیمت با خسارت فرق دارد
شما میتوانید به نظرکارشناسی اعتراض کنید

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام نظر کارشناسی قابلیت اعتراض دارد و درصورت عدم توان پرداخت درخواست اعسار بدهید