مشاوره حقوقی رایگان - افت قيمت ماشين

با سلام، پارسال تصادفی داشتيم و من مقصر بودم طرف از بيمه استفاده كرده و خسارت ماشين و ديه دستش كه سوختگی كوچكی داشته گرفته ، الان رفته غيابی حكم جلب من و ماشين و درخواست داده و در سايت ثنا برای من حكم نيومده با اطلاع خودش ما فهميديم ، الان اگر من واخواهی كنم و برگ برنده بعد از مدتی دست او باشه ، مبلغي كه حدود ده ميليون براي افت قيمت ماشين دادگاه رقم زده ، مبلغ ان زياد يا دوبرابر نميشه؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بیمه افت ماشین رو هم حساب میکنه.از دادگاه بخواهید استعلام کنه. همچنین از بیمه نامه بگیرید به دادگاه که افت قیمت به فلان میزان طبق تشخیص کارشناس پرداخت شده. اگر مبلغ خسارت پرداختی بیمه از سقف بیمه شما پایین تره، شما بیمه را جلب ثالث بکنید تا پاسخ زیاندیده را بده.چون بیمه وظیفه داره از طرف شما همه خسارت رو جبران کنه.البته تاسقف قراردار .