مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن زمان امضا

سلام عرض ادب میخواستم بپرسم ببینم برای اینکه امضا رو ارجاع بدیم کارشناسی مشخص میشه که امضا برای سه ماه قبل است نه یکسال قبل و جوهر تازه است ؟
و اینکه درخواست چه کارشناسی بدیم که تازه بودن امضا و اثر انگشت رو مشخص کنه. که مربوط به سه ماه گذشته است؟
ممنون میشم جواب بدین چون سریعا میخوام درخواست کارشناسی بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است هر چند دقیق ممکن است قابل تعیین نباشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، برای تشخیص تازگی یا قدمت امضا یا اثر انگشت، می‌توان از تکنیک‌های مختلفی استفاده کرد. برای این منظور، می‌توانید درخواست کارشناسی زیر را ارائه دهید:بررسی جوهر امضا: کارشناس می‌تواند با بررسی نوع جوهر استفاده شده برای امضا، تشخیص دهد که آیا امضا تازه است یا خیر. جوهر تازه معمولاً روشن‌تر و بیشتر درخشان است. بررسی وضوح امضا: امضا تازه معمولاً دارای وضوح بیشتری است و خطوط آن تمیزتر و دقیق‌تر هستند. کارشناس می‌تواند با بررسی دقیق خطوط و وضوح امضا، تازگی یا قدمت آن را تشخیص دهد. بررسی اثر انگشت: برای تشخیص تازگی یا قدمت اثر انگشت، می‌توان از تکنیک‌های فنی مختلفی مانند بررسی عمق و وضوح اثر انگشت استفاده کرد. تاریخ‌نگاری امضا: اگر امضای مورد بررسی دارای تاریخ‌نگاری است، می‌توان از تاریخ آن برای تشخیص تازگی یا قدمت استفاده کرد. همچنین همراهی یک وکیل متخصص نیز می‌تواند به شما کمک کند تا به روشنی در این موضوعات عمل کنید. موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پرونده در دادگاه یا دادسرا مطرح است تقاضای ارجاع به کارشناس رسمی اصالت خط و امضا بابت تشخیص تقدم و تأخر امضا و نوشته نمایید ،