مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام وقت بخیر اسفند امسال پرایدمو فروختم به ی آقایی که اصرار میکرد قولنامه ننوسیم خانگی رد کنیم بده.موافقت نکردم و مبایعه نامه تنظیم کردیم .یک هفته توی مبایعه نامه فرصت تعویض پلاک داشتن که تا الان انجام نشده. بعد که تماس باعاشون گرفتم گفتن ماشین روبرا برادرم خریدم میخواد پلاک به نام‌خودش باشه .سوالم اینکه وقتی من مبایعه نامه رو یکی دیگه امضا زده تعویض پلاک رو میشه به نام شخص دیگر امضازد؟ از اونجاییکه حوصله طرح دعوی ندارم،لطفا راهنماییم کنید چه کنم که عواقب قانونی برام نداشته باشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از خریدار امضا بگیرید که با موافقت ایشان پلاک به اسم شخص دیگری منتقل شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مراتب را صورتجلسه نمایید و از خریدار امضا و اثر انگشت در حضور شهود اخذ شود که به خواست ایشان خودرو بنام شخص معین منتقل و تعویض پلاک گردد