مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

با سلام
بنده یک دستگاه خودرو فروختم به ارزش 812000000ت مبلغ 12ت زمان معامله پرداخت شدو800چک برای 2ماه دیگه من چک رو خرج کردم ولی در سر رسید چک پول به حساب نبود تماس گرفتم با صاحب چک گفتم اگه امکانش هست ی مدت وقت بدید 1هفته بعد از وقت دادن بازم پول به حساب نبود و شخصی که چک دستش بود اقدام حقوقی کرده رو چک ودرقولنامه ذکر شد در صورت پاس نشدن هریک از چک ها معامله فسخ آیا من حق فسخ دارم یا خیر البته اظهارنامه و دادخواست فسخ دادم وسند خودرو رو انتقال ندادم چون در قولنامه شرط بود پس از تسویه کامل

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر قصد فسخ معامله دارید نباید مطالبه وجه چک اقدام کنید چون با مطالبه وجه اقدام کردن ، یعنی معامله را قبول دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به توضیحات شما حق فسخ ایجاد شده است