مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگر معسر

بنده 169 روز سابقه جبهه دارم کارت ایثار هم آمده ولی کمک معیشت میخواهم هیچگونه درآمدی وبیمه ای ندارم زندگی من تا پارسال از تاکسی اینترنتی بود ولی الان با65 سال سن نمیتوانم ماشین را فروختم والان با قرض وکمک خانواده سپری میکنم راهنمایی بفرمایید ِ

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید