مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

پدرم فوت کرده و سند خانه و مدارک و انحصار وراثت رو مادرم و خواهرام بهم نمیدن یه جورایی منظور این میرسونن که من چون یه زمانی مواد مخدر مصرف کننده بودم بهم سهم نمیرسه باید چکار کنم که حقم رو بگیرم خیلی زور میگن اصلا واقعا به فرد معتاد سهم ارث نمیرسه واقعا ؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چرا می‌رسد
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما ارث می‌رسد شما برای مطالبه حق خود نیازی به رضایت و همکاری آنها ندارید می‌توانید تنهایی اقدام کنید یا وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شخص معتاد سهم‌الارث تعلق خواهد گرفت و اعتیاد مانع از ارث نمی‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید، شما فرضأ دیوانه و معتاد هم که باشید مستحق دریافت سهم خود هستید