مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام ببخشید به من چند روز پیش زنگ زدند یک شماره پدرم که مقدار پولی حدود ده میلیون از کارت به کارت خانوم دیگری رفته و من خانومم تازه نوزده سالم میشه از پلیس فتا زنگ زدن گفتن که چند تا شاکی دارم به جرم کلاهبرداری اون هم از خراسان شمالی من رشته ام طوری هست که با دولت اینا سر کار دارم خیلی میترسم سوءسابقه بشود برای من یعنی میشود؟ چی کار کنم نشود اما اون خانوم رو نمیدونم چرا نمیگیرند وقتی شماره کارتش هم دارند وقتی من هم از طریق اطلاعاتم پیدا کردند منم حسابم که بستن متوجه نشدم چون که اس ام اس بانک گوشیم پیامکاش نمیومد برام میشه کمک کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا اینجا که هنوز جرمی به اثبات نرسیده است باید دفاعیات شما منجز باشد تا منع تعقیب بخورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دفاعیات خود را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورأ به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همین اظهارات را باید در پلیس فتا بازگو و دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد