مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه معیشتی

سلام راننده تریلی هستم ماشین مال خودم نیست و شوفرم یارانه معیشتی ام قطع شده به سایت هدفمندی مراجعه کردم علتش را تراکنش بالای حسابم جواب داد چون بعضی کارخانه ها کرایه رافقط به حساب راننده که بارنامه به نامش صادرشده میریزند وهمینطورازدهک4من را به دهک8برده اندخواسم ببینم چی کاربایدبکنم وآیاامکان قطع یارانه ماهیانه هم وجود دارد؟ راه حلش چیست چون به اقتضای شغلم اجبارا کرایه به حساب من واریزمیشه درصورتیکه ماشین مال خودم نیست؟ممنون ازشما.

پاسخ ها :

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

در سایت هدف اعتراض خودتون رو اعلام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع قابل شناسایی از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها نمی‌باشد و لازم است با مدرک و ادله این امر را اثبات نمائید تا شما را از دهک 8 به دهک 4 منتقل نمایند.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
از سامانه دولت من اعتراض خود را ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درسامانه دولت من اعتراض خود را ثبت نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. ضمن اعتراض در سایت ، سعی کنید کارت دیگری را جایگزین کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محتمل است می‌بایست حضوراً پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان مربوطه موضوع را پیگیری کنید