مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

باسلام و خسته نباشید
چند سال پیش ما یک ملکی خریدیم که داخل سند زده بود که حیاط دارد جزء مشاعات البته ما ملک را ندیده خریدیم و بعدا متوجه شدیم که حیاط را طبقات دیگر برداشته و نانوایی کرده اند البته قبل از خرید ما ولی در سند ما چیزی قید نشده که مشاعات واگذار شده و ما ساکن طبقه اول هستیم ما شکایت کردیم و دادگاه گفت چون قبل از خرید شما نانوایی بوده نفر قبل اجازه داده البته اجازه نفر قبلی محضری نبوده و شفاهی بوده است حال می خواهم بدانم واقعا راهی ندارد آنها نانوایی را اجاره داده اند ولی 4 دنگ آنرا توانسته اند اجاره بدهند و به تازگی از مستاجر خود شکایت کرده اند که در متن شکایت نوشته شده که با سند عادی و 4 دنگ اجاره داده شده است ما چگونه می توانیم به حق خود برسیم تا جایی که می دانم مشاعات غیر قابل واگذاری است و ما سند تک برگ هم که گرفتیم باز مشاعات که حیاط نیز جزء آن است در آن قید شده است لطفا راهنمایی بفرمائید راه آن چیست برای اینکه به حق قانونی و شرعی خود برسیم.

با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام - چنانچه در سند قید شده باشد و ملک را به شرط داشتن حیاط خریداری نموده باشید می توانید قرارداد را فسخ یا حتی نانوایی را تخریب نمایید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید