مشاوره حقوقی رایگان - عفو

سلام خسته نباشید
همسرم 18 ماه زندانی داشت62 روز حبس کشید اومد مرخصی دیگه برنگشت بعد 8 ماه دوباره بردنش الان 65 روزِ زندان درخواست پابند داد شهر خودمون تایید کرد ولی قاضی تجدید نظر ردش کرد بخاطر غیبت . حالا با توجه به این غیبت تقاضای عف مشروط میتونه بکنه ؟ باز ردش نمیکنن بخاطر غیبت؟ الان دقیق یک سوم حبس رو کشیده
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام امکانش گرفتن عفو وجود داره
به وکلای محل سکونت مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون اجرای احکام کیفری متهم می‌تواند درخواست نماید تا در محل اقامت خود تحمل حبس نماید یا نزدیک‌ترین جا به محل زندگی خود و این یک قانون است. درخواست نمایید