مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه دوران آشنایی

سلام من مدتی با پسری درحال مرحله اشنایی بودیم در طول این اشنایی پسره برام با میل خودش خرج میکرد به حسابم پول میزد ولی حتی یکبار هم همو از نزدیک ندیدیم الان من میگم نمیخوامت میگه ازت شکایت میکنم پولامو بگیرم یا به زور با من باش من الان ندارم بدم خب از کجا بدونم قراره پشیمون بشه و پولش رو بخواد الان چیکار باید بکنم ازم هیچی نداره نه کدملی نه ادرس خونه میتونه شکایت بکنه کاری میتونه بکنه ایا؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام مطابق ماده 265 قانون مدنی میتونه دادخواست بده و دفاع شما میتونه هبه باشه و اینکه مال هبه شده از بین رفته یا خرج شده و ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واریزی‌ها به حساب شما می‌تواند مشخصات شما را استعلام و علیه شما طرح دعوی مطالبه وجه به استناد دارا شدن بدون جهت مطابق قانون مدنی مطرح نماید