مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام برج 7/1402 راننده سواری پراید قبل از پیاده شدن کامل من حرکت کرد و من را با خود کشید و برد و مردم جلوش را گرفتن و زنگ زدن به اورژانس و پلس منجر به خورد شدگی کتف دست پارگی صورت و دستم شده در ضمن من بیمار سرطانی هستم و تحت درمان در شورای حل اختلاف به توافق نرسیدیم پرونده کیفری شد و به دادگاه ارسال شد از برج 7 تا امروز 1/1403 استخوان جوش خورده اما حرکت دستم محدوده تمام مدارک به دادگاه ارسال شده گزارش پلیس نامه اورژانس خلاصه پرونده همه به دادگاه ارسال شده من با این شرایط چگونه میتوانم به حق و حقوقم برسم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مسیری که در پیش گرفته اید صحیح است با مشورت همکارن وکیل ادامه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مدارک پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد کرد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

همان پرونده باموضوع ایراد صدمه بدنی پیگیری کنید قطعا به نتیجه میرسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به مدارک پزشکی قانونی حق و حقوق شما را تعیین میکند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده را به دلیل ایراد صدمه بدنی ادامه دهید

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
دادگاه صرفا باتوجه به نظریه پزشکی قانونی رای خواهد داد
اگر در نظریه پزشکی قانونی اسیب دایمی که به دستتان وارد شده ذکر نگردیده تقاضای معاینه مجدد نمایید . اگر ذکر شده نیازی نیست و همین مسیر را ادامه دهید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با توجه به نطر پزشکی قانونی مقصر محکوم به دیه می‌شود.

یک وکیل

سلام و وقت بخییر از بابت دیه نظریه پزشکی قانونی برای دادگاه ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه با توجه به دلایل و مستندات و مدارک پزشکی قانونی حق و حقوق شما را پرداخت می‌نمایداگر در نامه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می‌توانید درخواست مجدد دهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

طرح شکوائیه و مطالبه دیه اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شکایت خود را پیگیری کنید. در نهایت دادگاه به پرداخت دیه حکم میدهد.