مشاوره حقوقی رایگان - باسلام رای طلاق از طرف زوجه

در دادگاه بدوی رای به نفع زوج صادر شد بطال ولی در دادگاه تجدید نظر زوجه به صورت یک طرفه رفته پیش قاضی رای را به نفع خود گرفته و 200سکه هم بذل کرده لازم به ذکر است که دو حکم تمکین به نفع خود داشته اما در آن زمان من در زندان بابت مهریه بودم اما تمکین 3وم به نفع زوج من داده شده با کارشناسی منزل و یک حکم ترک انفاق به نفع زوجه هم بوده اما تجدید نظر به اشتباه از اول زدگی زده که من مدارک را پیوست کردم از سال 98 هست طبق گفته مکتوب زوجه ومن منع تعقیب داشتم تا افتادم زندان ک علت را عرض کردم بالا رای تجدید نظر حداقل 5 نقض دارد که ما مکتوب کردیم آیا در دیوان نقض گرفته می‌شود که دوباره برگردد شعبه یانه مرسی زیاده گوی شد .لطفا راهنمایم کنین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.