مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای طلاق به خواسته ی زوجه در دادگاه دیوان عالی کشور

من نزدیک دو سال از همسرم جدا هستم و درخواست طلاق کردم ولی همسرم قبول نمیکند و دادگاه بدوی و تجدیدنظر هم قبول نکرد حالا من اعتراض زدم و به دیوان فرستادم دلایل من 1،تهمت مادون زنا که همسرم بهم زده و دادگاه رای برایت منو صادر کرد2/تهدید با اسلحه شکاری غیر مجاز به من توسط همسرم که در داسرای انقلاب قرار جلب دادرسی براش صادر شد حتی پاسگاه محله خودش اسلحه اش
رو کشف و ضبط کرد دو فقره نامه پزش
کی قانونی دارم آیا ممکنه رای دیوان به نفعم تغییر کنه و طلاقم صادر بشه؟

پاسخ ها :

نقض رای طلاق در دیوان عالی کشور طلاق از طرف زوجه طلاق