مشاوره حقوقی رایگان - احتمال نقض رای طلاق در دیوان عالی کشور

با عرض سلام و خسته نباشید
پرونده طلاق به درخواست زوجه که بار اول در دادگاه بدوی و تجدید نظر تایید شد و با اعتراض من (زوج)به دیوان عالی کشور رفت،رای به دلیل نقض تحقیقات (نداشتن نظر داوری زوج) نقض شد و پس از عودت به تجدیدنظر و اخذ نظر داور بنده دادگاه تجدید نظر بدون توجه به نظر داور دوباره رای رو تایید کردو بنده مجددا فرجام خواهی کردم ،با توجه به دلایل و عدم توجه به نظر داور احتمال نقض مجدد رای در دیوان عالی وجود دارد ؟چقدر احتمال نقض مجدد وجود دارد ؟؟

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

دادگاه ملزم به پیروی از نطر احد از داوران نیست نظریه داوران در حد پیشنهاد و مشاوره است و دادگاه راسا در خصوص دلایل اقامه شده و طلاق تصمیم خواهد گرفت