مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید لطفا توضیح بدین ممنون حکم رای قطعی الزام به تمکین خانومم گرفتم خانومم تمکین نمکنه بعدش دادخواست ازدواج مجدد کردم
متوجه رای دادگاه نشودم و الان چه اقدامی کنم

رای دادگاه

درخصوص دادخواست خواهان آقای بطرفیت خانم بخواسته تجویز ازدواج مجدد نظر به اینکه
خواهان حسب صورتجلسه مورخ 18/1/1403دادخواست خود رامسترد نموده است .علیهذا دادگاه مستندا به بند الف ماده
107 قانون آ. د. م قرار ابطال دادخواست خواهان را صادر و اعلام می نماید قرارصادره ظرف 20روز قابل اعترض است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خواهان تجویز ازدواج مجدد دادخواست را استرداد کرده فلذا قرار ابطال صادر شده است
که مجدد می‌توان اقدام کرد
از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی باشد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام نوشته شده دادخواست خود را مسترد کردید و دادگاه قرار ابطال دادخواست را صادر کرده!!! 20 روز فرصت اعتراض داشتید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گویا شما دادخواست خود را پس گرفتید و از این خواسته خود صرفنظر کرده بودید و دادخواست ابطال سده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما دادخواست خود را پس گرفته اید. پرونده بسته شده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما دادخواست خودتان را مسترد کردیدقرار ابطال دادخواست صادر شده اگر می خواهید مجدد دادخواست مربوطه را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام دادخواست خود را مسترد نموده اید یعنی از دعوی منصرف شده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست خود را پس گرفته آید لذا چنین قراری صادر شده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قرار ابطال دادخواست صادر شده است که اعتبار امر مختومه را نخواهد داشت

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر گواهی نشوز یا همان عدم تمکین را از اجرای احکام دریافت کردهاید ، دادخواست مجدد ثبت کنید به جهت استرداد دادخواست از جانب شما اقدام مجدد بلامانع است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

دادخواست رو استرداد و دعوی منتفی شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مسترد شده و قراره ابطال دادخواست صادر شده اما شما ظرف 20 روز از زمان ابلاغ دادنامه وقت اعتراض دارید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام طبق این رای شما دادخواست خودتون رو‌ رو‌ مسترد کردید یعنی پس گرفتید.